avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi girate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi girate

buna ziua,

este posibil ca in cazul in care intr-o firma exista clienti care si-au depasit cu mult termenele de plata, eu ca si furnizor sa duc ANAF aceste facturi pentru a face poprire pe conturile clientilor, iar acesti bani sa fie directionati pentru stingerea obligatiilor mele fiscale ?
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 16:30, 26 Octombrie 2011
ANAF-ul, nu are aceasta competenta.El va poate compensa doar creante cu datorii ale bugetului de stat.De ce nu incercati varianta judecatoreasca, sunt sume prea mici ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire tert de catre anaf crystyna2000 crystyna2000 ANAF a trimis o instiintare de poprire catre un client, care tocmai trebuia sa efectueze o plata catre firma.Plata a fost facuta de client dupa cum urmeaza: ... (vezi toată discuția)
Procedura prin care se compenseaza sumele de primit de la clienti cu datoriile mele fata de buget cristynam cristynam Buna ziua si multumesc pentru interes, Avem de incasat o suma frumusica, restanta, de la un client . ..Care este procedura prin care eu pot sa solicit ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre anaf Endelus Endelus buna ziua, vineri am primit o instiintare din partea ANAF precum ca contul firmei de la trezorerie si conturile de la bancile comerciale au fost blocate ... (vezi toată discuția)