avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Am infiintat o SRL si nu stiu cand se transmite revisalul lunar sau numai cand sunt modificari.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 28 Octombrie 2011
User-ul ovidiu 7676 vorbeste despre inregistrarea contractului de munca la ITM.Nu se inregsitreaza CIM,se transmite CIM in Revisal ceea ce este cu totul altceva.De aceea user-ul freelis a postat nu se mai inregistreaza.
lili09 a scris:

Ha, ha =D>

"nu se mai inregistreaza "
dar se transmite la ITM on line sau la ghiseu si primesti numar de depunerea . deci tot inregistrare se numeste.:hammer:

Cred ca ar trebui sa faceti distinctie intre notiunile de transmitere, inregistrare sau depunere ... choar daca apararent pot insemna acelasi lucru ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare salariu blakie21 blakie21 Buna ziua, am inregistrat primul salariat al firmei care a inceput lucru cu 17.08.2015, data de retributie fiin 25 ale lunii. Intrebarea mea este cand trimit ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Contract de munca corect?sau ''fals'' angajator? iuli113 iuli113 buna..se poate ca pt o persoana care are contract de munca din februarie 2011 si sa nu aiba viza ITM pe contract sa fie valabil contractul si sa i se fie virat ... (vezi toată discuția)