avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ucidere din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ucidere din culpa

Buna seara , va rog sa-mi ajutati cu sfatul dvs. Sunt strain si student. Am facut un accident rutier. sunt vinovat ca nu am dat prioritate si la expertiza a iesit ca sunt vinovat. eu aveam voie sa fac stanga dar nu am dat prioritate la masina care venea. in accident exsita 2 ucidere din culpa si 1 vatamare corporale.
Va rog sa-mi spuneti cum va termina procesul ? ce ma asteapta , inchisoare sau cu suspendare ?
Cel mai recent răspuns: rashad086 , utilizator 00:03, 27 Octombrie 2011
dupa accident am incercat sa-ii scot din masina , nu am fugit , nu am baut nimic adica alcol test este 0 (zero)... o sa mai incerc tot posibilitatea mea ca sa ia inapoi plangere care au pus. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmari legale pentru conducatorul auto cu alcoolemie dianuk17 dianuk17 Buna ziua . As dori sa stiu daca in cazul unui accident de circulatie incare unul intre conducatorii auto este vinovat de neacordare de prioritate iar celalalt ... (vezi toată discuția)
Accident - lovire si alte violente si parasirea locului accidentului andreil andreil Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier in care o masina nu mi-a acordat prioritate si am intrat in ea cu motocicleta. Soferul a fugit de la locul ... (vezi toată discuția)