avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... URGENT REVISAL - CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

URGENT REVISAL - CONCEDIU MEDICAL

Buna ziua,
In cazul Concediilor medicale (cu o perioada de 5, 10, sau 20 de zile), se suspenda CIM in REV. ? conf. art. 50 lit. b? Cum se procedeaza? Se face decizie de suspendare pe perioada CM, apoi se reactiveaza contractul pe baza a ce (act aditional?)????
Va multumesc mult si astept un raspuns cat mai urgent, ptr. ca am foarte multe medicale la mai multi salariati si nu stiu cum sa procedez in REVISAL.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:05, 27 Octombrie 2011
In conformitate cu prevederile art. 50, lit. b) din Codul muncii, contractul individual de munca se suspenda de drept pe durata concediului pentru incapacitate temporara de munca. Avand in vedere ca suspendarea contractului individual de munca intervine de drept, nu se impune intocmirea unei decizii scrise in acest sens
nici in revisal nu se trece suspendarea
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
aadynna, utilizator
HG 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor spune ca sa inregistreaza in Revisal "perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal suspenda cim-ul? Olivia E Olivia E Buna ziua, Am o salaraiata insarcinata care in luna iunie a prezentat un concediu medical la servici (ea fiind insarcinata in luna a VIII a de sarcina in ... (vezi toată discuția)
Inregistrari in carnetul de munca l&l l&l Este obligatorie inregistrarea concediilor medicale si a celor fara plata in carnetele de munca? Este obligatorie suspendarea contractului individual de munca ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Este obligatorie suspendarea CIM pe parcursul concediului medical ? Care este temenul in care se poate tr. ReviSal ? ... (vezi toată discuția)