avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raspundere administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raspundere administrator

DACA SUNT ADMINISTRATOR AL UNEI FIRME NOI INFIINTATE... CE MI SE POATE INTAMPLA DACA FIRMA AR DA FALIMENT SAU AR APUCA PE MAINI GRESITE ?
De obicei administratorii, in caz de nereguli, sunt cei care sunt trasi la raspundere . Dar tot el conduce activitatea curenta si semneaza. Deci daca sunteti atent ce si de ce semnati nu are de ce sa va fie frica. Si in plus nu sunteti acolo tinut cu forta. Puteti sa renuntati cand vi se pare ceva suspect.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
george-neagu, moderator
multumesc frumos . deci am deschis o firma noua , ma pus sa fac specimen de semnatura la modul general la notar .. si am depus capital social , toate acestea facute de mn ...doar ca sunt ceva in dubii de ce toate actele raman la el...si daca el poate face ceva pe firma gen ,imprumuturi ..sau falimentare ...astept rasp va multumesc:
administratorii raspund administrativ.. penal pt felul in cere administreaza societatea. In cazul unei administrari defectuase, daca din vina dvs societatea intra in insolventa, poate fi atrasa raspunderea patrimoniala a administratorului ( puteti raspunde cu bunurile dvs)
Riscati mult daca sunteti doar cu numele administrator al unei firme
da dar sau cheltuit niste bani si la capital social si la noatar .in cat timp asi putea inchide firma?
NU am inteles nimic: la cine raman actele? Cien e asociat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere asociati in srl Ghica Mihaela Ghica Mihaela Buna ziua, Sotul meu este asociat cu 19% = 19000 Ron intr-un SRL unde este si angajat. In acest SRL sunt mai multi asociati : 4 cu 19%, 1 cu 4.75%, 1 cu ... (vezi toată discuția)
Raspundere asociati in limita capitalului social ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, O societate doreste sa intre in insolventa. Ea nu mai are activitate din 2010. Capitalul social este de 160 mii lei. Are unproces pierdut de 40 ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului aalen aalen Nelamurire : O societate comerciala este in litigiu cu o persoana fizica .In cazul in care va pierde procesul societatea comerciala va fii obligata la ... (vezi toată discuția)