avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cand este bine sa-l anunt pe sotul meu ca divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cand este bine sa-l anunt pe sotul meu ca divortez

Am inaintat actele pentru divort si nu stiu cand este bine sa-i spun sotului meu. El nu este de acord cu divortul. Ma gandeam ca este omeneste sa-i spun dar ori de cate ori deschideam acest subiect ma respingea si-mi spunea sa nu deschid acest subiect. Eu am inaintat actele si astept sa vad ce trebuie sa fac. S-a mai confruntat cineva cu o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: michi , utilizator 11:36, 31 Octombrie 2005
In primul rand...nu stiu cine este Monica...eu ma refeream la emisiunea Monica unde vin toti frustratii Romaniei sa povesteasca episoade din viata lor patetica...
In al doilea rand, desi ceva-mi spune ca iti acord mult prea multa atentie...Mickael
- stii cum este sa stai ca un bou si sa nu-ti dai seama cand ceva scartaie in casnicie?
- stii cum e sa te lasi mintit de un simplu "te iubesc" vorbe pe care toti au inceput sa le spuna din ce in ce mai des si mai usor?
- stii cum este sa iti iubesti copilul ca-n prima zi, chiar daca acum nu mai locuieste cu tine, si sa faci din fiecare clipa petrecuta cu el o sarbatoare si sa nu-i transmiti - pe cale emotionala - din problemele tale?
- stii cum e sa realizezi ca totul s-a terminat (avand in vedere povestea cu amantul) ?
SE PARE CA NU!!!!!!!

Omule , realizeaza odata ca totul s-a terminat in casnicia ta, treci mai departe, refa-ti viata, iubeste-ti copilul si mai mult si termina cu prostiile de genul "reactii animalice versus legi omenesti" lasa-ti fosta consoarta sa-si continue viata asa cum si tu trebuie sa ti-o continui pe a ta...
Romania e plina de frustrati care ajung sa faca gesturi disperate... nu le ingrosa randurile...gandeste-te macar la copil
Tot eu am deschis acest subiect pe site, tot eu vreau sa-l inchid. Va multumesc la toti. Anairam
Cand se termina se termina.Nu are rost sa mai stai langa cineva daca nu te vrea,nu faci decat sa iti amarasti viata si faci vre-o tampenie.Eu am divortat anul trecut in martie si de atunci fostul sot i-a tot bagat fetei noastre o sumedenie de tampenii in cap.Anul acesta m-am recasatorit si am de gand sa imi traiesc viata ca si asa nu am decat una .Si nu voi ceda santajului sentimental..copilul e copil ..creste si va intelege.Crezi ca ar fi inteles si apreciat mai mult daca ramanean intr-o casinicie care nu avea rost?Crezi ca imi facea statuie de marmura pentru sacrificiu?Pe naiba ..fii sigur ca nu.
Consider că toate aceste mesaje nu îsi au locul pe acest forum. Oricum căsătoria nu este o închisoare, nu poti tine pe nimeni lîngă tine cu forta, mai ales dacă există doar copiii sau / si averea care vă mai leagă. Pt aceste situatii s - a " inventat " divortul, nu sunteti nici primii si nici ultimii, din contră.......sotul are să afle sigur, când va primi citatia. Dacă e de suferit ......va suferi oricum, dacă nu...........va fi fericit că, scapă dintr - o căsnicie care a devenit o povară. Multă baftă, divort si partaj usor, rămâneti prieteni pt ceea ce a fost odată...........si pt copii ( dacă există ).
Depinde din ce motiv vreti sa divortati stimata doamna

Alte discuții în legătură

Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Copil fara tata - contract la notar? darkrosee darkrosee Buna ziua, Sper ca am scris la sectiunea potrivita. Imi doresc mult un copil cu un barbat care este insurat si pe care il iubesc. Eu sunt intr-o alta ... (vezi toată discuția)
Aº da valoare lucrurilor, dar nu pentru ce valoreazã, ci pentru ceea ce semnificã Anna2010 Anna2010 Dacă pentru o clipă Dumnezeu ar uita că sunt o marionetă din cârpă şi mi-ar dărui o bucăţică de viaţă, probabil că n-aş spune tot ceea ce ... (vezi toată discuția)