avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... rca leasing
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

rca leasing

buna ziua! am masina luata in leasing de 3 ani.
rca-ul pana acum l-am platit pe firma de leasing (firma care il factureaza pe persoana juridica ),de curand am aflat ca pot plati ca utilizator eu rca fara a mai interveni firma de leasing care pune si tva la factura !
multumesc pentru ajutor , sper ca se intelege ce doresc !
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:44, 27 Octombrie 2011
Se poate face dar numai cu acordul firmei de leasing, altfel riscati sa platiti de doua ori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Problema dauna casco varzaru1 varzaru1 Buna seara! Intampin o problema in ceea ce priveste plata daunei casco. Despre ce e vorba: Am fost implicat intr-un accident rutier din care a rezultat ... (vezi toată discuția)
Abuz societate leasing woodart woodart Buna ziua, Am urmatoarea problema, si sper sa ma ajutati, asa cum s-a intimplat de fiecare data ( fie direct fie indirect ) Am un contract de ... (vezi toată discuția)