avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare din referent studii medii in referent studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare din referent studii medii in referent studii superioare

In cazul in care se promoveaza de pe un post de referent cu studii medii pe un post de referent cu studii superioare in urma absolvirii acestor studii salariul stabilit in urma acestei promovari poate fi mai mic decat cel primit pana la acea data?
Mantionez ca trecerea s-a facut de la referent 1A cu studii medii la referent III cu studii superioare in cadrul unei unitati medicale (spital)
Cel mai recent răspuns: kiki_32 , utilizator 12:30, 28 Octombrie 2011
Depinde de grila de salarizare, daca la vremea cand te-ai angajat pe postul de referent cu studii medii salariile erau mai mari si pentru cei cu studii medii si pentru cei cu studii superioare intre timp a intervenit criza si toate salariile la bugetari au fost modificate, deci exista posibilitatea ca salariul cu care ai fost angajat la vremea respectiva sa fie mai mare decat ce se afla acum in grila de salarizare pentru referentul cu studii superioare. Cel mai bine te interesezi la biroul de personal din institutia in care lucrezi pentru a te lamuri.
Problema nu se pune la diminuarea salariilor bugetarilor, deoarece salariile s-au diminuat si la cei cu studii medii si la cei cu studii superioare.
Eu stiam ca este o prevedere legala care spune ca in cazul promovarii de pe post cu studii medii pe post cu studii superioare, la stabilirea salariului pt. postul cu studii superioare se tinea cont de aceasta prevedere si nu se putea acorda un salariu mai mic decat cel avut anterior datei la care se facea trecerea (promovarea).
As vrea sa aflu legea care prevedea acest lucru si daca mai este valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici iuliapip iuliapip sunt angajata in cadrul unei instituii publice, unde mi-am depus cerere pentru transformarea postului de pe studii medii pe studii superioare, avand in vedere ... (vezi toată discuția)