avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit masina vanduta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit masina vanduta

Buna ziua, acum cativa ani am vandut o masina unei persoane insa fara a face un contract de vanzare-cumparare in acest sens...acea persoana a vandut masina mai departe unei alte persoane insa pe care eu nu o cunosc. Problema este ca eu tot platesc impozitul pe acea masina. Cum as putea face sa declar ca acea masina nu mai este a mea, se afla in posesia altei persoane, pt a nu mai plati impozit dupa ea?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:20, 28 Octombrie 2011
Mergeti la un notar si dati o declaratie pe proprie raspundere ca masina nu se mai afla in proprietatea Dvs. si doriti sa o scoateti de pe rolul dvs. fiscal.
Cu aceasta declaratie mergeti la Adiministratia Financiara de care apartineti si solicitati radierea autoturismului .
Succes!
L.C.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O radiere dificila cum fac? cristache paula cristache paula tatal meu a decedat acum cativa ani,in timpul vietii a avut 2 masini pe care le-a vandut dar nu a fost facuta radierea,acum eu trebuie sa platesc impozitul la ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism pe care l am vandut si nu stiu in ce parte a tarii este? nicola danut nicola danut salut,va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.C u un an in urma am vandut un autoturism la un ,,prieten\"cu care pt moment nu am facut nici un act ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? alina_bordeianu86 alina_bordeianu86 buna ziua.acum multi ani au fost pe adresa mea inregistrate niste masini,doua mai exact.odata cu moartea bunicilor mei,unchii mei si tatal meu au vandut ... (vezi toată discuția)