avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apartament pentru copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apartament pentru copil

Eu lucrez peste hotare. Acasa a ramas baiatul de 17 ani impreuna cu sotul. Locuiesc intr-un apartament cumparat cu imprumut ipotecar si platim cam 350 de euro rata la banca. Lunar le trimit 400 de euro. Din banii pusi de o parte am cumparat o garsoniera pe care vreau sa o trec pe numele baiatului. Voiam sa intreb: daca vom divorta (ceea ce se preconizeaza) si vom ajunge la departajarea bunurilor, garsoniera cumparata pentru baiat va fi si ea impartita?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:22, 29 Octombrie 2011
Puteti face ambele. Fiului. dvs ii va fi numit un curator de autoritatea tutelara, care poate fi si o ruda (sora, mama etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile achizitionate in timpul casatoriei sunt comune? asya_carmina asya_carmina As vrea sa stiu daca se poate sa cumpar un apartament doar pe numele meu, sunt casatorita de 4 ani si am si un copil, insa banii pentru cumparare provin din ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune roberto3 roberto3 Buna ziua. De curand s-a terminat procesul de divort. Acum am trecut la partaj. Am avut ghinionul de o doamna avocat care nu isi da interesul deloc, nu stiu ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri drept de proprietate mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Am si eu o speta care nu stiu ce rezolvare ii pot gasi in instanta. Exista o familie cu trei membrii. O mama si doi baieti. Mama are ... (vezi toată discuția)