avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperatori datorii
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperatori datorii

Salut!Am si eu doua mici/mari probleme.In urma cu doi ani am incheiat doua contracte cu doua firme de telefonie mobila separate.Am trecut printr-o perioada urata in care n-am avut bani...parintii ramasesera fara loc de munca si am fost nevoit sa renunt la ele,adica sa nu le mai platesc pentru a-mi putea permite sa ma intretin.In vara anului acesta am primit doua plicuri de la doua firme de recurerare creante diferite.Am sunat la firma "A",am stat de vorba cu o consultanta mi-am luat angajamentul ca am sa platesc cum pot si cat pot din suma.(restanta era de 600 de lei care in 2 ani a ajuns la 7200 de lei)Acum insa nu mai pot platii deloc.Am inceput facultatea si nu prea imi vine sa rup de la gura ca sa platesc la ei.La firma cealalta,consultata nu a fost de acord sa platesc "in rate"(suma de 178 de lei a ajuns la 2200 in 2 ani).Cum procedez?Sunt disperat!De vreo luna de zile nu mai pot dormii noaptea.M-au tot amenintat ca ma executa silit ,ca demareaza procedurile judiciare...etc.
Va multumesc din suflet pentru potentialele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: galbe90 , utilizator 15:57, 28 Octombrie 2011
si in cazul in care nu fac nimic?adica...nu platesc...aveam de gand sa mostenesc o masina a bunicului meu...daca o trec pe numele meu si castiga astia in instanta raman fara ea?e un amarat de clio

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma imprumutata prin contract notarial cu titlu executoriu adrianvoinescu adrianvoinescu Buna ziua, Am un contract de imprumut catre o persoana fizica, semnat in vara anului 2013 (de fapt este semnat ca si urmare a expirarii unui alt contract de ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati la suma executata silit naepot naepot Buna ziua, In somatia trimisa de BEJ se specifica suma pentru care a fost instituita executarea silita, suma ce include debitul de achitat catre creditoare ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu inchisoarea? Valililia Valililia Buna ziua Am o intrebare am avut un abonament la orange si nu am mai reusit sa achit abonamentul a fost facut in 2015 au trecut 3 ani de atunci a venit odata ... (vezi toată discuția)