Am si eu o problema destul de mare , fostul patron ma acuza de furt .Mai exact doi colegi au fost prinsi la furat si ei acuma arunca pe toata lumea ca sa scape presupun . Dar eu nu am nici o legatura cu ei. Ce as putea sa patesc eu ?
Nu veti pati nimic daca nu aveti nicio legatura cu furtul.Daca insa cel care va acuza va prezenta dovezi si impotriva dvs., incercati apoi sa veniti cu contradovezi care sa conduca la concluzia neimplicarii dvs.
Daca ati semnat fisa de lichidare la plecarea din fosta unitate, inseamna ca ati fost descarcata de toate sarcinile. Amintiti-i acest lucru fostului sef si spuneti-le celorlalti sa va lase in pace.
nu va suparati,dar nu aveti dreptate.in tara asta asa functioneaza justitia.ramane toata paguba pe cel singur si fara aparare.nu toata lumea isi permite avocat.
si da.simpla acuzatie a trei persoane,plus niste probe talcuite,plus indeferenta justitiei,il va condamna pe cel nevinovat.nu ati mai vazut asemenea cazuri?e o diferenta intre practica si teorie.daca nu ai practica,nu ai de unde sa stii asa ceva...puscariile sunt ``pline`` de oameni nevinovati.
Bineinteles ca nu puteti pati nimic daca nu aveti legatura cu furtul.
De cand se obtine o condamnare numai pe declaratiile martorilor? Pot veni si 10 martori care sa spuna ca ati furat, daca nu exista alte probe cu care sa fie coroborate declaratiile atunci nu se poate demonstra vinovatia dvs.
Totusi, daca va stiti vinovat, angajati-va avocat.
Faptul ca ati plecat din unitate nu are niciun efect asupra savarsirii infractiunii.
Off, domnule Ion Iliescu, iarasi dvs.? Observ ca in opinia dvs. justitia nu functioneaza mai deloc.Haideti sa nu descurajam oamenii, fiindca justitia, dincolo de partile ei slabe sau nelalocul lor, nu este o joaca.In plus, daca omul nu-si permite avocat, iar situatia sa cere asistenta juridica, i se desemneaza avocat din oficiu.
Erorile judiciare nu sunt asa numeroase cum doriti sa le prezentati.
Iar daca totusi sunt, cei care le-au comis vor plati.Daca nu am mai crede in jusittie, in adevar, nu ar fi mai trist?
Si inca ceva, faptul ca cei care se afla in puscarii declara ca sunt nevinovati, nu inseamna ca asa si sunt.Sa fim seriosi, domnule Ion Iliescu, incercati sa nu mai exagerati.Afirmatia dvs. nu este fundamntata.Puteti sa va sustineti afirmatia?
Adio amnistie, gratiere
oltul
http://www.gandul.info/politica/deputatii-juristi-asteapta-decizia-politica-pentru-amnistie-si-gratiere-parlamentar-psd-ar-trebui-putin-aerisite-inchisori
si ... (vezi toată discuția)
Furt portofel.
gordonisrock
Buna ziua.Ma aflu in Atena-Grecia de aprox 2 ani.Tatal meu este aici de 1 an si jumatate si a fost arestat pentru ca statea cu prieteni intr-un parc din Atena ... (vezi toată discuția)