avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de furt

Am si eu o problema destul de mare , fostul patron ma acuza de furt .Mai exact doi colegi au fost prinsi la furat si ei acuma arunca pe toata lumea ca sa scape presupun . Dar eu nu am nici o legatura cu ei. Ce as putea sa patesc eu ?
Cel mai recent răspuns: ion_iliescu , utilizator 15:08, 30 Octombrie 2011
da sigur ca pot.sunt zeci de condamanri ilegale,si castigate la cedo.iarasi dumneavoastra...ma gandeam ca fiind jurist stiti aceste lucruri...

daca are noroc sa primeasca aun avocat don oficiu si interesat de speta,este minune de la Dumnezeu..

cea mai corupta institutie din atara asta este justitia.cred ca stiti cati judecatori au fost dati afara in ultimii doi ani...60..pentru fapte de coruptie.

in plus,cel mai grav e ce se intampla in cursul urmaririi si cercetarii penale.infine.eu nu am dreptate,fabulez.imi cer scuze.

Da, insa la Cedo nu sunt neaparat condamnari ilegale, ci si lezarea unor drrpturi sau nerespectarea unor drepturi ale condamnatilor.Siti ca acestora le sunt recunoscute drepturi foarte largi,nu? Ei bine, un condamnat a castigat la CEDO pentru ca l-au pus intr-o celula de fumatori, el fiind nefumator, si i-a fost lezat dreptul la sanatate.Deci vedeti, nu neaparat ca oamenii stau in puscarie neviovati( nu spun ca nu s-a intamplat sau ca nu se vam ai intampla) , dar si nerespectare drepturilor acestora poate atrage condamnari ale CEDO .
Acum sa inchieeem frumos acest ,,dialog,, si, daca va face placere, haideti sa admitem ca si eu , si dvs. , avem dreptate :)
Am uitat sa va spun, am lucrat 6 luni la firma respectiva, fara carte de munca.Si am 3 saptamani de cand nu mai sunt la ei . Baieti care au furat au spus si de mine presupun eu pt a le micsora pedeapsa. Ce parere aveti?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
dreamside, utilizator
Nu mai inteleg nimic. Au spus si de dvs. pt a le micsora pedeapsa? Pana la urma sunteti vinovat sau nu, aici nu condamnam pe nimeni, dar daca doriti sa va ajutam trebuie sa ne dati toate detaliile.
Nu are cum sa li se micsoreze pendeapsa daca va implica si pe dvs in mod cu totul neadevarat, deoarece pedeasa se micsoareaza cu o treime numai in situatia in care sunteti si dvs vinovat si astfel ei au marisitrisit fapta fara sa omita nimic.

daca careva ii da in gat pe restul,poate sa scape cu o amenda administrativa,sau sa ramana martor.asta mai ilegal.da asa se procedeaza

Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2011
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt suspecta de furt între soti Iuli_ana23 Iuli_ana23 Bună ziua acum 2 ani cand am parasit căminul conjugal am plecat doar cu hainele personale. Bine inteles soțul ma acuza de furt ca ași fi furat niste bani ... (vezi toată discuția)
Adio amnistie, gratiere oltul oltul http://www.gandul.info/politica/deputatii-juristi-asteapta-decizia-politica-pentru-amnistie-si-gratiere-parlamentar-psd-ar-trebui-putin-aerisite-inchisori si ... (vezi toată discuția)
Amnistie sau gratiere colectiva melinaR melinaR buna zioa poate cineva are informatii cu privire la amnistie sau gratieri colective poate sa indura presedintela sau parlamentul si de amarati de detinuti uni ... (vezi toată discuția)