din cate stiu eu da , am achitat tot si sa ibchis contul, poate sa se adune si asa o suma mare de achiatat , daca nu sa inchis contul pt ca mi se pare foarte mult si dupa 5 ani , fara sa primesc nici o instinatre , cum ca exista contul acela , mi se pare absurd
nici prin cap nu mi-a trecut de treba asta , din moment ce am achiat tot, si am lichidata tot ma gandeam ca am terminat, sa fie oare treba asta?ca nu am inchis contul?
ar fi si o alta explicate , nu numai aceasta?deoarece, sunt un pic in ceata cu legile de acasa, si ma deruteza complect, orice credit, achitat trebuie inchis contul, si mai mult chiar daca ai lucrat si aveam un cont in banca, cu un card pe care imi intrau salarul , chiar daca am plecat si nu mai lucrez cu ei , trebuie personal sa inchid contul, ca sa inteleg in caz daca e asa cu creditele, macar sa stiu sa nu mai am vre-o supriza peste vre-o 10 ani .Va multumesc frumos pt tot ceea ce faceti, sunteti , adica daca imi permiti sa te tutuiesc , nemaipomenit, nemaipomeniti