avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua.
tatal este belgian si traieste in franta unde are propria afacere.fetita are nationalitatea romana fiind nascuta aici si tatal a recunoscut-o.unde trebuie sa depun dosarul pentru stabilirea pensiei de intretinere?
si mai am o intrebare.el m-a dat afara din casa cu fetita in brate noaptea,i-a distrus jucariile,caruciorul,i-a aruncat la gunoi medicamentele,biberoanele,actele medicale, ea fiind bolnava de o boala genetica foarte grava.si acum ma ameninta cu legile frantuzesti ca eu am un apartament aici si el nu.dar noi nu am fost casatoriti.are vreo baza reala amenintarea lui?
multumesc celor ce citesc si-mi raspund.
utilizatoare
Actiunea pentru stabilirea pensiei de intretinere a minorului se deschide la instanta in circumscriptia careia are domiciliul minorul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzata de rapire daca ma intorc acum cu fetita in tara? utilizatoare utilizatoare buna ziua. momentan ne aflam in franta,tatal este belgian dar traieste aici. este aproape o luna de zile de cind ne-a abandonat la ads - asociatia pentru ... (vezi toată discuția)
Paternitate copil din timpul casatoriei CataAndrei CataAndrei Buna seara tuturor, As dori daca se poate sa ma ajuti in situatia mai jos prezentata : In timpul casatoriei s-a nascut minorul R., parintii au divortat ... (vezi toată discuția)
Divorț si custodie Timeamarian Timeamarian Buna seara as vrea sa va rog daca este posibil , sa imi dați câteva sfaturi , ).. Problema este una delicata , un copil fiind la mijloc.. Cumnata mea este ... (vezi toată discuția)