Daca aveti dvs dreptate sau nu , daca lichidatorul a procedat corect sau nu ... nu stiu
Pot doar sa fac doar un comentariu in conformitate cu prevederile legale lege 85/2006:
Am contestat amenda, dar in acelasi timp primaria a solicitat bancii sa blocheze contul firmei.
ce s-a intamplat cu aceasta contestatie ??... presupun ca ati pierdut ..
Primaria a solicitat insolventa si sa adresat unui lichidator juridic.
reprezentantul primariei a solicitat instantei deschiderea procedurii de insolventa .
Ati contestat starea de insolventa ?? presupun ca nu deoarece procedura s-a deschis si instanta a numit un lichidator
Lichidatorul juridic sa miscat nefiresc de repede si prin mai multe falsuri a creat datorii in valoare de 90.000 lei.
rapiditatea ii este impusa de lege
Am contesta acest lucru si in dosarul insolventei am depus toate actele doveditoare precum ca, datoriile au fost inventate cu rea-vointa si ca lichidatorul impreuna cu altii a creat o lista falsa a creditorilor.
ce s-a intamplat cu aceasta contestatie ?? din nou presupun ca judecatorul sindic v-a respins contestatia .
Ati facut recurs ??
Sunteti suparat pentru modul in care sau vandut bunurile sociatatii.
din pacate doar creditorii pot sa aprobe/conteste acest lucru : evaluarea , modul de valorificare (este permis si fara licitatie) , pretul etc.
Referitor la plangerea penala va urez mult succes