avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... conditii eliberare certificat atestare fiscala si ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

conditii eliberare certificat atestare fiscala si adeverinta de rol

buna seara , as vrea sa va adresez urmatoarea intrebare : pentru eliberarea unei adeverinte de rol si a certificatului de atestare fiscala trebuie sa ma adresez directiei locale de taxe si impozite sau pot depune cerere la directia judetena de taxe si impozite ?
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 09:52, 30 Octombrie 2011
depinde ce vreti sa dovediti...ca nu aveti datorii catre bugetul local mergeti la primarie...ca nu aveti datorii catre bugetul de stat mergeti la finantele judetene...
nu am nici un fel de datorii nicaieri ,vreau sa vand o proprietate si nu vreau sa mai merg la comuna ,eu locuind in prezent in oras ,resedinta de judet ,ce trebuie sa fac? cadastru si intabulare am facut acum trebuie sa depun cerere pt adv de rol si certificat de atestare fiscala si nu vreau sa merg zeci de kilometri pt acestea ,va multumesc ,
sa inteleg din ce mi ati spus ca pot merge la directia judeteana?
...nu...tb sa va deplasati in lcalitatea unde e bunul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal STOICA MADALINA STOICA MADALINA CUM PROCEDEZ PENTRU A OBTINE UN CERTIFICAT FISCAL PENTRU O LICITATIE? (vezi toată discuția)
Datorii buget/ vanzare masina RomulusA RomulusA buna ziua, detin o firma mica cu datorii la bugetul de stat. nimic nou sau spectaculos desigur. am ajuns insa in situatia in care statul a trimis poprire ... (vezi toată discuția)
Impozit pe terenuri nedeclarate bibibossu bibibossu Sunt mostenitorul legal al unor terenuri agricole si un teren de casa cu o casa cu 2 camere. Mostenirea a intervenit in in 1995 si a fost urmata de un proces ... (vezi toată discuția)