avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fapta savarsita in timpul suspendarii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fapta savarsita in timpul suspendarii

am fost condamnat acum un an la 1 an si 6 luni cu suspendare pentru talharie...aveam 17 ani...acum m-au prins din nou si m-au acuzat pentru furt calificat si nu s-a terminat nici perioada de suspendare ...am tot 17 ani...mai am 3-4 luni si implinesc 18 ani....ce patesc ?? ajutati-ma va rog
Cel mai recent răspuns: duikan , utilizator 10:24, 3 Noiembrie 2011
am inteles...multumesc.....
as mai avea o ultima intrebare.....in legatura cu cazierul...ce se va intampla ? imi vor aparea fap[tele in cazier tinand cont ca sunt minor ...?? multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare sau tot suspendare? Imparatul Imparatul Varul meu a fost condamnat la 6 luni cu suspendare pt. o infractiune cu intentie, dupa vechiul cod penal. I s-a stabilit un termen de incercare, care inca nu ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare zaharia mirela zaharia mirela va rog din suflet sa ma ajutati.....sotul meu are o condamnare cu suspenare de 1 an jumate si recent a savarsit o alta fapta cu caracter penal...complice in ... (vezi toată discuția)
Inselaciune-alcool animacikaa animacikaa daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)