avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua
asi dori o lamurire apartamentul cumparat inainte de casatorie 50 ,50 % face obiectul partajului?In cazul in care unul din proprietari nu este de acord cu vanzarea imobilului si nici nu plateste cum se poate solutiona?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Csilla1 , utilizator 18:07, 31 Octombrie 2011
la momentul cumparararii nu eram casatoriti am cumparat apartamentul inaintea casatoriei in 2001,ne-am casatorit dupa 2 ani in 2003 si acum avem divortul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,sunt căsătorită de 18 ani și am o fiica de 18 ... mateescu.sabina mateescu.sabina Bună ziua,sunt căsătorită de 18 ani și am o fiica de 18 ani; soțul meu are mai multe proprietăți,însă eu nu am nimic pe numele meu.,sunt ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament dobandit inainte de casatorie vb1 vb1 Inainte de casatorie, sotul a dobandit un apartament pe care dupa casatorie, l-a donat in proportie de 50% sotiei (cu drept de instrainare a partii sale). Pe ... (vezi toată discuția)
Convenție matrimonială în privința unui imobil bun propriu. ce se întâmplă dacă decedează primul soțul care e proprietar? Mihalache1985 Mihalache1985 Bună. Eu sunt divortata, el e divorțat fiecare avem cate o fata din căsătoria anterioara. El detine un apartament bun propriu. Urmează sa ne casatorim si ... (vezi toată discuția)