buna ziua!sunt unul dintre "inconstientii" care am facut greseala de a pune gura pe alcool si de a ma urca la volan.am fost depistat in trafic in februarie 2010,apoi au urmat toate cele,dosar penal,recalculare,cercetari penale.In final in aprilie 2011 dosarul meu a intrat la parchet pentru solutionare cu rezultatul recalcularii de 0,74 in sange la momentul depistarii.Problema este ca desi intram in luna noiembrie eu nu am primit rezolutia.Din anumite surse am aflat ca rezolutia ar cam fi data dar cineva retine dosarul din motive necunoscute mie.Ce as putea face?Am facut cereri de urgentare...nimic insa...acelasi raspuns mereu...dosarul este in curs de solutionare.va rog indrumati ma.va multumesc
Daca ati facut si cerere de urgentare si nu s-a tinut cont de ea credeti ca are cineva o solutie miraculoasa? Mai faceti o cerere si vedeti poate pana la urma cineva o sa se indure sa dea un raspuns.
Asteptati ce puteti sa faceti.Probabil ca veti fi trimis in judecata ,asa ca de ce va grabiti.Procesul se va termina apoi in cateva luni.Din pacate o astfel de greseala atrage o multitudine de probleme conexe.
Cu aceasta alcoolemie aveti sanse sa scapati cu neinceperea urmaririi penale sau cu scoaterea de sub urmarire si amenda administrativa. Asteptati sa vi se comunice ordonanta procurorului.
adica desi conform recalcularii sunt nevinovat,nu intru sub incidenta penala,totusi trebuie sa astept,chiar daca cineva retine dosarul din cine stie ce motive?sunt anchetati si eliberati altii care ucid oameni decat unul care a facut o greseala in viata si a baut cateva beri?unde e legea?unde e dreptul omului?sau nu mai suntem oameni?suntem sclavi?
nu neg.am gresit.merit sa fiu pedepsit,sanctionat.toate acestea le acceptdar bataia de joc nu pot sa accept pentru ca pana la urma sunt om!de ce legile sunt doar pentru cei saraci?pentru cei cu banii se gasesc motive de achitare,sunt nevinovati?din cate am vazut asa e!romania!!ce sa facem?functioneaza ceva normal in tara asta?
o putem numi tara?avem un cod penal de urmat,avem procurori "capabili" si totusi toti mafiotii si criminalii scapa dar un om de rand care greseste o data in viata este tarat peste tot si pedepsit!ce tara de ........!
Adio amnistie, gratiere
oltul
http://www.gandul.info/politica/deputatii-juristi-asteapta-decizia-politica-pentru-amnistie-si-gratiere-parlamentar-psd-ar-trebui-putin-aerisite-inchisori
si ... (vezi toată discuția)