buna ziua!sunt unul dintre "inconstientii" care am facut greseala de a pune gura pe alcool si de a ma urca la volan.am fost depistat in trafic in februarie 2010,apoi au urmat toate cele,dosar penal,recalculare,cercetari penale.In final in aprilie 2011 dosarul meu a intrat la parchet pentru solutionare cu rezultatul recalcularii de 0,74 in sange la momentul depistarii.Problema este ca desi intram in luna noiembrie eu nu am primit rezolutia.Din anumite surse am aflat ca rezolutia ar cam fi data dar cineva retine dosarul din motive necunoscute mie.Ce as putea face?Am facut cereri de urgentare...nimic insa...acelasi raspuns mereu...dosarul este in curs de solutionare.va rog indrumati ma.va multumesc
buna ziua! am patit si eu la fel k toti de aici si intrebarea mea e: dak eu am fost sofer profesionist ( B, C, E ) la finalizarea dosarului trebuie sa o iau de la capat cu scoala sau ce se intampla?
Adio amnistie, gratiere
oltul
http://www.gandul.info/politica/deputatii-juristi-asteapta-decizia-politica-pentru-amnistie-si-gratiere-parlamentar-psd-ar-trebui-putin-aerisite-inchisori
si ... (vezi toată discuția)