avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Solutionare dosar penal pentru alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Solutionare dosar penal pentru alcool la volan

buna ziua!sunt unul dintre "inconstientii" care am facut greseala de a pune gura pe alcool si de a ma urca la volan.am fost depistat in trafic in februarie 2010,apoi au urmat toate cele,dosar penal,recalculare,cercetari penale.In final in aprilie 2011 dosarul meu a intrat la parchet pentru solutionare cu rezultatul recalcularii de 0,74 in sange la momentul depistarii.Problema este ca desi intram in luna noiembrie eu nu am primit rezolutia.Din anumite surse am aflat ca rezolutia ar cam fi data dar cineva retine dosarul din motive necunoscute mie.Ce as putea face?Am facut cereri de urgentare...nimic insa...acelasi raspuns mereu...dosarul este in curs de solutionare.va rog indrumati ma.va multumesc
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 22:30, 25 Martie 2013
Din pacate sunt foarte multe dosare si de aceea dureaza atat de mult. Nu retine nimeni dosarul din nici un motiv. Aveti rabdare.
astept ca doar nu pot face nimic!dar nu mi se pare corect.chiar nu se poate rezolva un dosar din 2010 pana in 2012?

buna ziua! am patit si eu la fel k toti de aici si intrebarea mea e: dak eu am fost sofer profesionist ( B, C, E ) la finalizarea dosarului trebuie sa o iau de la capat cu scoala sau ce se intampla?
Da,trebuie sa dati examen pentru toate categoriile avute anterior sau doar pentru cat. B.Asta in cazul in care se anuleaza permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adio amnistie, gratiere oltul oltul http://www.gandul.info/politica/deputatii-juristi-asteapta-decizia-politica-pentru-amnistie-si-gratiere-parlamentar-psd-ar-trebui-putin-aerisite-inchisori si ... (vezi toată discuția)
Nup motivat ca petentul a renuntat verbal telefonic? justice123 justice123 Din referatul organului de cercetare penala, sectia 9 de politie Bucuresti: [quot]In ziua de x, ora de y, s-a luat legatura telefonic cu domnul z, la nr. de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - cand pot recupera permisul? crisu_10 crisu_10 Buna ziua.Vreau sa va explic si eu situatia mea.Am fost depistat in trafic cam akum 1 an si 2 luni.etilotest 0,84,probe biologice 1,25 respectiv ... (vezi toată discuția)