avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie

buna ziua... am 17 ani vreau sa ma casatoresc..fara acel acord de la Autoritatea Tutelara nu se poate oficia casatoria legala? si as mai vrea sa stiu in ce consta aceasta Autoritate Tutelara...VA MULTUMESC !!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:10, 30 Octombrie 2011
Nu puteti fara acel acord. Autoritatea Tutelara este o institutie din fiecare primarie din tara care are ca principala grija siguranta si drepturile minorilor din raza ei de competenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot lua copilul din plasament? Geo27br Geo27br Bună ziua,as vrea sa stiu daca se poate si cat este de complicat sa imi iau copilul din plasament daca eu si sotul suntem stabiliti in Germania..Precisez ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori din afara casatoriei codreank_30 codreank_30 Buna ziua! As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva, in legatura cu o problema legata de doi copii din afara casatoriei. Am doi baietei gemeni care sunt in ... (vezi toată discuția)
Se poate face contract de vanzare-cumparare unui minor? mirka mirka Buna ziua as vrea ca cineva sa ma ajute daca se poate Am un copil in varsta de 1 an; tatal copilului meu este italian si locuim in italia dar nu suntem ... (vezi toată discuția)