avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Jurist primarie comunala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Jurist primarie comunala

Un jurist la o institutie publica,Primarie comunala, are dreptul de a incheia contract de prestari servicii cu alte institutii??
Cel mai recent răspuns: catalin_just , utilizator 15:26, 23 Septembrie 2008
daca este functionar public nu are dreptul de a presta alte activitati renumerate sau nu, exceptie activitatile didactice
mai are dreptul sa desfasoare activitati de creatie literar-stiintifica si de cercetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati cu statutul de functionar public cu statut special - politist abramburica72 abramburica72 Sunt functionar public cu statut special - politist, dar in acelasi timp am si o pregatire in meseria de tehnician dentar(cred ca face parte din cadrul ... (vezi toată discuția)
Functionar public - posibile incompatibilitati? ana_maria34 ana_maria34 Buna ziua, Sunt functionar public si am avut incheiate mai multe contracte cu un centru de cercetare si pregatire profesionala (finantat din venituri ... (vezi toată discuția)
Part-time functionar public danielionut23 danielionut23 Buna ziua, As dori sa stiu daca un functionar public poate avea un part-time in afara orelor de program, bineinteles si conform caror articole se poate ... (vezi toată discuția)