La DNA?
Pentru ce la DNA?
DNA actioneaza la ordinul politicului.
Faceti parte din PDL?
Eu am o experienta personala in acest sens.
Am trimis dosarul la DNA. NUP pe linie fata de magistratii reclamati.
Mai mult: nu s-a facut nimic in dosar.
De la 4 invinuiti, s-au luat declaratii la 2. De fapt erau rapoarte de activitate in care magistratii se laudau cu maretele lor realizari.
Mi-e greata.
Asta nu e justitie!
Stie cineva cam ce salarii au magistratii tarii noastre?
E vorba de 5 sau 6 cifre componente?
Din banii cui?
Sa nu-ti scape printre dinti cuvinte grele?
Pana cand?
ragaliemariana
Eu sunt in aceiasi situatie. un singur avocat de pe comunitatea avocat.net m-a ajutat macar cu sfaturi. vechimea in avocatura nu ii permitea sa ma reprezinte la ICCJ. Dar in rest am patit exact la fel. unul mi-a luat si 400 lei spunand ca face pro-bono si cu cateva zile inainte mi-a spus ca nu mai vine in instanta. L-am intrebat de bani si mi-a spus ca a facut fotocopii de pe dosar, dar nu mi-a dat nici o copie, cu toate ca i le-am cerut.Romania nu este stat de drept din pacate, si daca avocatii nu sunt hotarati sa apere dreptatea nu stiu cine o va mai face
Nici Administratia prezindentiala a Romaniei nu face nimic, nici comisia pentru abuzuri din parlament nu face nimic, nici avocatul poporului nu face nimic. Eu am o situatie inebunitoare: PIICCJ in urma plangerii facute de mine impotriva rezolutiei procurorului general al PCA Bucuresti, pe data de 12.12.2011 imi restituie plangerea si documentele declinandu-si competenta, si tot pe 12.12.2011 imi respinge plangerea ca neintemeiata. Am revenit cu solicitare de lamurire si parerea a fost mentinuta. Am facut plangere la CSM si sunt curios, dar nu optimist. CSM este mai mult sindicat decat ce spune legea