avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLANGERE PENALA IMPOTRIVA MAGISTRATILOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLANGERE PENALA IMPOTRIVA MAGISTRATILOR

Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL??

Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2011
justdeals, utilizator
Legea este , dar pana la aplicare este drum lung.
Concret:
1.Partea reclamnata in instanta isi schimba declaratia (fata de cea de la parchet)motivand ca a fost amenintat ca i se va deschide si lui dosar penal.
2.Revin cu opisul de la dosarul de urmarire penala, in carea scria Martorul XXX....pag 61-64 este taiat cu pixul si paginile lipsa
3. Cerere de probatoriu ramasa la procuror fara ordonanta de respingere
Raspuns PCA
1.Nu exista probatoriu de influentare a declaratiei (atasasem cele doua declaratiii )
2.Nu a-ti indicat paginile lipsa (opisul fiind atasat) si nu a existat acest martor
3.Cererea a ramas la parchet
Raspuns CA:
"Dovezile administrate nu au confirmat sustinerile petentului"
Cererea de audiere a partii reclamante bineinteles ca a fost respinsa .

Ce mai trebuia sa demonstrez daca documentele erau la dosar ??
Nu inteleg !

Nu putem sa mai avem incredere in ceea ce promit mai marii tarii. Suntem mintiti constant.
Eu unul nu mai am incredere in justitia din Romania.
Se recunoaste peste tot ca aceasta tara are mari probleme cu justitia si nu se ia nici o masura. Logica e clara: cineva are interes sa profite de aceasta stare de fapt.
Ma ofer sa public pe site-ul meu orice document care probeaza reaua credinta sau grava neglijenta a magistratilor din Romania. Asta o voi face in spiritul celor scrise mai sus, adica e important sa fim uniti. Si cum distantele fizice sau problemele de zi cu zi ne tin departe unii de altii, am putea fi uniti pe internet. Ce parere aveti?
=D>-Astazi,am avut placerea sa aud ca un Prim Procuror -corupt ,tupeist,mincinos si cu un puternic trafic de influienta de ani de zile -fiind depistat si urmarit a avut bunul simt sa-si dea demisia de buna voie.
Sincer,la inceput nu am crezut,si de aceea m-am interesat in mod special si...s-a dovedit ca informatia este reala (fiind si de la o autoritate importanta).
Inca nu s-a mediatizat aceasta demisie (calda),poate din cauza presei(care deformeaza orice stire primita).
Ce n-as da sa pot participa direct la procesul acelor magistrati corupti care au inlacrimat si nedreptatit tocmai pe cei prejudiciati de mafiotii existenti in Romania.
Acest Prim Procuror are multe pacate de ispasit(numai din cate stiu eu) si poate a venit vremea ca sa plateasca impreuna cu procurori de caz in dosare grele -ARANJATE-cu mita de milioane de euro.
Ticalosii cred ca au scapat usor atunci....,dar nu stiu ce-i asteapta in 2012.
Deci,este adevarat ca schimbarile au fost comandate si a inceput dansul magistratilor corupti !

=D>:-/
Daca doriti dreptate cu adevarat,scrieti o petitie cu documentele necesare ca dovezi la
Administratia Presidentiala-ROMANIA

Compartimentul-Probleme cetatenesti,audiente si petitii

Adresa-Palatul Cotroceni,
Str. B-dul Geniului nr.1-3
Sector 5 Bucuresti-Romania

Telefon (+40-21)410.05.81-interior 363; 305
Tel/Fax 021.410.38.58

e-mail procetatean@presidency.ro

Solutionare si raspuns mai urgent ca in instanta !
Succes!
rodica_post a scris:

=D>-Astazi,am avut placerea sa aud ca un Prim Procuror -corupt ,tupeist,mincinos si cu un puternic trafic de influienta de ani de zile -fiind depistat si urmarit a avut bunul simt sa-si dea demisia de buna voie.
Sincer,la inceput nu am crezut,si de aceea m-am interesat in mod special si...s-a dovedit ca informatia este reala (fiind si de la o autoritate importanta).
Inca nu s-a mediatizat aceasta demisie (calda),poate din cauza presei(care deformeaza orice stire primita).
Ce n-as da sa pot participa direct la procesul acelor magistrati corupti care au inlacrimat si nedreptatit tocmai pe cei prejudiciati de mafiotii existenti in Romania.
Acest Prim Procuror are multe pacate de ispasit(numai din cate stiu eu) si poate a venit vremea ca sa plateasca impreuna cu procurori de caz in dosare grele -ARANJATE-cu mita de milioane de euro.
Ticalosii cred ca au scapat usor atunci....,dar nu stiu ce-i asteapta in 2012.
Deci,este adevarat ca schimbarile au fost comandate si a inceput dansul magistratilor corupti !

=D>:-/

Este cumva femeie acest prim-procuror?! sau din ce oras este?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
justdeals, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
Actiune civila abuz in serviciu aidu aidu Vreau sa chem in instanta judecatoarea, deoarece prin deciziile ei ilegale mi-a cauzat prejudiciu intr-un dosar. Urmeaza sa ii cer daune materiale toti banii ... (vezi toată discuția)
In ce fel raspund judecatorii din romania de greselile comise? Cris1971 Cris1971 Conform informatiilor care circula din gura in gura, in Romania judecatorii nu raspund de greselile pe care le fac odata cu emiterea unei sentinte sau a altor ... (vezi toată discuția)