avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

In actiunea de micsorare pensie de intretinere deschisa de fostul meu sot s-a dat o noua amanare si printre motive unul este urmatorul:
Se va cita reclamantul cu solicitarea să depună un răspuns din partea societăţii din Germania in sensul dacă are cu această societate contract de muncă, contract de colaborare, sau alte raporturi juridice de muncă, dacă figurează ca având venit, sub sanctiunea suspendării cauzei conf.art 155 ind 1 c.pr.civ
Eu, prin intampinarea facuta am cerut sa fie obligat sa plateasca pensia de intretinere si pt venitul din strainatate, pe care nu l-a declarat si pt care nu a platit niciodata nimic.
Avand in vedere ce i s-a cerut, este posibil sa se stabileasca o noua pensie sau doar o sa i se respinga actiunea? Si nu-mi dau seama de ce trebuie sa aduca el datele de la angajator si nu s-au cerut de instanta?
Ma puteti ajuta cu o parere?
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 19:30, 29 Noiembrie 2011
Lipsa de procedura cu parata=procedura de citare cu dvs. nu a fost legal indeplinita iar dvs. nu v-ati prezentat la termen pentru a acoperi aceasta lipsa de procedura, motiv pentru care s-a acordat un nou termen de judecata.
Si eu si reclamantul prin avocata lui , am cerut de la inceput judecarea in lipsa.
Solutie: Se va emite adresă la SC cu solicitarea să comunice dacă reclamantul in cauză, numitul figurează ca având contract de muncă, contract de colaborare, sau alte raporturi juridice de muncă, dacă figurează ca având venit de la societatea din Germania Se va cita reclamantul cu solicitarea să depună un răspuns din partea societăţii din Germania in sensul dacă are cu această societate contract de muncă, contract de colaborare, sau alte raporturi juridice de muncă, dacă figurează ca având venit, sub sanctiunea suspendării cauzei conf.art 155 ind 1 c.pr.civ
Asta a fost solutia la termenul anterior.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
Livica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc sa platesc cheltuieli de judecata? Livica Livica Nu ati fi fost obligata la plata cheltuielilor de judecata, daca ati fi fost de acord cu actiunea de stabilire a programului de vizita si de micsorare a ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort ambigua. trebuie apel? micheller micheller In hotarare, instanta pe de o parte disjunge judecarea partajului de divort, dar pe de alta parte, admite cererea reconventionala a paratului, in care solicita ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala cu obligarea reclamantului la plata intretinere minor geanina2011 geanina2011 buna ziua! am primit citatie pentru vizitare minor si sunt de acord cu aceasta doar ca am facut cerere reconventionala pe care o voi depune la judecatorie ca ... (vezi toată discuția)