sunt casatorit de 8 ani iar in urma casatoriei a rezultat un baietel care la ora actuala are 6 ani.
in urma cu aproximativ un an sotia mea si-a gasit un iubit de care eu am aflat si pe langa faptul ca avea un iubit il mai si intretinea financiar destul de bine.
am incercat sa trec peste asta datorita copilului dar din pacate nu mai pot.....
dupa nenumarate discutii am ajuns la concluzia ca nu mai vreau sa convietuiesc alaturi de ea
stam in casa cu parintii mei care ne-au facut acte intr-o maniera de genul ...contract cu habitatie viagera...ceva de genul dupa moartea lor noi sa fim mostenitorii...de ce au facut asta nu stiu pt ca eu nu mai am frati si nici ea surori ..dar in fine....
ceea ce va rog este sa-mi spuneti cum imi pot tine copilul langa mine??
ce trebuie sa fac pentru a-mi tine copilul langa mine???
prezentand ca si o poveste cele spuse mai sus va rog sa va dati cu parerea si sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez.
Domnule, ba spuneti ca va vedeati copilul numai seara, ba nu-i asa...
Pe mine nu ma ajuta, ca avocat, ca unui client i se pare ceva absurd, ma intereseaza de ce, ca sa vad daca se incadreaza si legal in absurd...
Dincolo de asta, nu are relevanta daca acel client e barbat sau femeie, urat sau frumos, bucurestean sau vienez...
Daca dv. aveti greutati sa intelegeti acest lucru, imi pare rau, dar nu vad decat ca aveti nevoie de un avocat care sa spuna ca dv. Si n-ati fi primul client care s-ar supara dar ... mi-ar ciocani peste un an la usa...
Oricum, si daca nu v+a placut raspunsul, nu e motiv sa fiti lipsit de bun simt. Aici nu discutam persoane, ci idei. Daca eu am dezbatut ideile dv., va rog nu comentati persoana mea. Multumesc.
Eu am analizat conform legii argumentele dv. privind absurditatea enuntata, daca nu va place, schimbati legea!