avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un sediu, 2 firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un sediu, 2 firme

Se poate ca 2 firme sa aiba acelasi sediu ? Ma refer, daca intr-un apartament sunt doua firme. Una in fiecare apartament. Se poate?

Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 08:12, 25 Septembrie 2008
Potrivit art.17 alin.2 din Legea nr.31/1990 privind societatile comerciale, actualizata, trebuie sa fie "îndeplinită cel puţin una dintre următoarele condiţii: " a) sau b) sau c) - asta, cred eu, este important de retinut pentru dvs.
In plus, la infiintarea societatii ORC face obligatoriu verificarea unicitatii sediului, deci nu aveti cum sa ocoliti cerinta mentionata mai sus.
Intradevar se face verificarea unicitatii sediului de catre Registru, dar la termenul de judecata indicati asociatul comun si nu sunt probleme la a-doua firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

+ se pot infiinta doua firme/ 2 sedii sociale in garsoniera? ContSters159316 ContSters159316 Eu stiu ca pt sediul social trebue sa ai cate o camera pt fiecare firma dar daca am o garsoniera si vreau sa infiintez doua firme cu acelasi sediu social? ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - cum procedez? amicoadriano amicoadriano Buna ziua tuturor, Am cumparat la inceputul anului un apartament si acum doresc sa-mi mut sediul social al firmei de la vechea locatie in actualul ... (vezi toată discuția)
Gazduire sedii sociale liviu.v liviu.v Salutare . Sunt interesat de idee Gazduirii de Sedii Sociale intr-un singur spatiu dar stiam ca nu se pot infiinta mai multe firme intr-un singur spatiu ... (vezi toată discuția)