avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare

eu i am facut fetei mele in varsta de 5 ani o asigurare la ,,grave romania,,asigurarea o platesc de 3 ani.ce se intampla daca renunt la aceasta asigurare si nu o mai platesc??ce se intampla cu banii platiti pana acum???
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:09, 31 Octombrie 2011
Ce fel de asigurare este, de viata, etc?
asigurare de viata
Cititi contractul de asigurare. Va veti lua banii dar nu toti ci doar o parte pentru ca prespun ca nu ati respectat termenul minim (de obicei este de 3 ani).
Daca este un produs traditional, dupa primii 2 ani contractul are valoare de rascumparare si puteti primi aceasta valoare, care de regula este mai mica decat suma primelor achitate pana in prezent.
In general la politele de asigurare de viata exista o anexa cu graficul de rascumparare in care se arata cat veti primi in caz ca renuntati la polita. Oricum veti primi mai putin decat ati depus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarii ContSters205948 ContSters205948 AM INCHEIAT O ASIGURARE LA O FIRMA CU PLATA SIMESTRIALA MI S-A SPUS DE LA INCEPUT DE CIND AM INCHEIAT POLITA CA DUPA 3 ANI DE ZILE POT SA SCOT DOAR 80% DIN ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract asigurare de viata ady.alex ady.alex Am si eu o nelamurire. Am incheiat o polita de asigurare de viata cu KD life. In momentul incheierii politei mi s-a spus ca dupa 2 ani pot rezilia contractul ... (vezi toată discuția)
Lichidarea asigurarii de viata Antonia_angela Antonia_angela Vreau sa stiu ce am de pierdut daca cer lichidarea contului din asiguare inainte de termen--mentionez ca asigurarea este facuta pe 15 ani la 53 dolari ... (vezi toată discuția)