Buna ziua, as dori si eu un model de cerere eficient pentru o chemare in judecata a unei societati care nu mai doreste sa plateasca executia unei lucrari efectuate de catre societatea noastra in baza unui contract. Mentionez ca le-am facut o convocare si un Proces Verbal de neprezentare la conciliere iar in termen de 30 d zile trebuie sa formulez cererea pt cazul prezentat mai sus. Am gasit mai multe modele pe net dar as vrea sa stiu care este eficient si mai complex. Multumesc anticipat!
multumesc..informatiile dumneavoastra imi sunt de mare ajutor.dar as mai avea o intrebare..eu nu voi utea reprezenta firma in instanta pt ca nu am experienta necesara si inca nu mi s-a atribuit acest drept. Am inteles ca se vor ocupa sa angajeze un avocat sau deja exista unul care interrelationeaza cu societatea. Intrebarea mea e urmatoarea: tb sa fac cererea de chemare in judecata eu sau avocatul respectiv.??? Mentionez faptul ca am facut Convocarea la conciliere conform art 720 din CPV si un proces verbal de neprezentare a celeilalte parti si m-am interesat iar cererea de chemare in judecata se introduce in termen de 30 de zile de la data convocarii, altfel ar putea fi respinsa ca prematura. Va rog un raspuns urgent as dori. Multumesc anticipat.
Conciliere
irinastnciu
In cazul in care la o conciliere societatea respectiva nu se prezinta dar isi exprima punctul de vedere printr-o adresa (fax) mai trebuie respectat termenul de ... (vezi toată discuția)