avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie suspendare contract de munca cu art 51 lit a
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie suspendare contract de munca cu art 51 lit a

As dori sa stiu daca e corect intocmita o decizie suspendare contract de munca in care e prevazut si concediul de odihna neefectuat pentru anul in curs .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:55, 1 Noiembrie 2011
1. CO nu are legatura cu CCC.
2. CO se ia, eventual, inainte de CCC.
3. CO nu poate face parte din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna leopoldina leopoldina Buna dimineata, Am o intrebare in ceea ce priveste concediul de odihna: am un angajat care in anul 2009 nu si-a luat tot concediul de odihna, iar in 2010 va ... (vezi toată discuția)
Efectuare zile concediu Roger25 Roger25 Buna seara, Din codul muncii: [quot]Art. 146. [efectuarea şi compensarea concediului de odihnă] (1) Concediul de odihnă se efectuează în fiecare ... (vezi toată discuția)