avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri Baragan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri Baragan

Mama mea impreuna cu bunicii au fost deportati in Baragan, 4ani si jumatate. Au avut in proprietate tractor, moara si mai multe utilaje agricole care nu le-au mai gasit la intoarcere. Acum are un proces pe rol, pentru despagubiri morale, care in martie anul viitor este programat la CSJ. Eu am aflat acum ca in dosarul inaintat nu s-au solicitat si despagubiri materiale ci doar morale. Va trebui sa introduca un alt dosar pentru despagubiri materiale? Va rog sa-mi spuneti cum terbuie sa procedeze si de ce acte mai are nevoie ca sa poata sa castige procesul (in cazul in care o sa mai fie inca un proces).
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 15:34, 1 Noiembrie 2011
Nu, puteti completa actiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinuti politici/ deportati in baragan DariusV DariusV Buna seara, Am o intrebare cu privire la legile care vizeaza fostii detinuti politici si/sau deportati in Baragan. A fost sau mai este vreuna dintre aceste ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 calemia calemia se mai poate introduce actiune in baza legii 221/2009? mentionez ca bunicii si tatal meu au avut domiciliul obligatoriu in baragan timp de 5 ani si ca in ... (vezi toată discuția)
Dreturi mostenitori deportati in baragan karytat karytat As dori sa stiu daca eu si sora mea beneficiem de vre-un drept in calitate de mostenitori ai unui deportat in Baragan. Precizez ca tatal meu a fost deportat in ... (vezi toată discuția)