avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire de la ANRP pe Legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire de la ANRP pe Legea 10

Eu si bunica mea avem de primit de la ANRP o despagubire pe Legea 10. Dosarul se afla acolo din 2007. Bazandu-ma pe o decizie interna ANRP care prevede tratarea cu prioritate a dosarelor aprtinand persoanelor reprezentand cazuri deosebite si pe faptul ca bunica are 102 ani, o pensie foarte mica si este bolnava, am facut cerere in acest sens. Anul acesta, in luna mai am fost instiintate ca s-a aprobat tratarea cu prioritate a dosarului nostru si ca a fost repartizat unui consilier in vederea analizarii si transmiterii catre un evaluator. In octombrie, vazand ca nu mai primim nici o veste am intrebat daca a fost inaintat evaluatorului si ni s-a raspuns ca nu. Ce am de facut pentru a grabi rezolvarea dosarului, fiindca observ ca desi ni s-a spus ca va fi tratat cu prioritate a intrat pe o linie moarta.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 23:32, 15 Noiembrie 2011

da, actiunea se depune la Curtea de Apel, sectia de contencios administrativ impotriva ANRP si impotriva CCSD.
Si eu am un proces cu ANRP-ul si as fi de acord daca s-ar deschide aici o sectiune pentru cei care au probleme cu aceasta istitutie a statului .
stimate user "emilifor".am rugamintea sa va expuneti si dvs problema macar in linii mari ...poate miscam cumva topicul acesta si in final am obtine o sectiune separata.
asa cum am deschis topicul "legea 1/2009" care a avut peste 40.000 de vizualizari si s-au scris aproximativ 200 de mesaje....din nou POATE, reusim sa impartasim experiente macar....
multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2011
cassy, utilizator
Cu mare placare dar eu am un dosar la ANRP pe alta lege-290 ..Eu ziceam asa in general ca ar fi bine sa se discute aici problemele pe care le intampinam cu aceasta institutie.Daca este vorba despre ANRP in general va pot spune toti pasii pe care i-am facut pina acum .
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2011
emilifor, utilizator
asteptam cu interes sa ne impartasiti pasii pe care i-ati urmat dvs si aspectele cu care v-ati confruntat raportat la ANRP...chiar daca problema dvs este pe alta lege.
In fond....tot cu ANRP -ul va luptati !

Alte discuții în legătură

Intrebare dosar legea 290 / 2003 chirila12 chirila12 Buna ziua, am primit saptamana asta prima transa de bani de la ANRP pentru un dosar legea 290 depus la ei din august 2007, si spre surprinderea mea suma era ... (vezi toată discuția)
Retrocedare anrp raoul26 raoul26 Buna ziua, Am o rugaminte va rog, in privinta unui dosar de retrocedare teren. Bunicul meu, unul din cei 5 succesori pentru respectivul teren, a obtinut in ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 ni_leta ni_leta Buna ziua Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva. Incerc sa sintetizez: 1. anul 2003 - am depus cererea la Prefectura insotita de inscrisurile ... (vezi toată discuția)