avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... termen si rezolvare reclamatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

termen si rezolvare reclamatie

Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema la care caut solutie de foarte mult timp.
Am divortat,fostul sot a facut comanda la un telefon mobil online prelungind automat abonamentul care era pe numele meu.Eu nu am stiut de acest lucru,a ajuns la neplata facturilor si eu am intrat in baza de date la firma de recuperare fara voia mea.
Am facut reclamatie la furnizor telefonie ,confirmarea de primire fiind datata 19 septembrie 2011,pana acum nu am primit nici un raspuns .
Ce pot face referitor la reclamatie,in cate zile trebuie sa imi dea un raspuns? Ce pot face impotriva lui tinand cont ca el nu binevoieste sa rezolve problema?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 1 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Utilizator abonament vodafone florificiu florificiu Buna ziua Sunt utilizator Vodafone de cand ma stiu si doresc sa ma ajutati intr-o problema arzatoare.Abonament pe numele meu,utilizator cu cont pe Myvodafone ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila de catre alta persoana florificiu florificiu Buna seara Va prezint problema mea cu rugamintea de a ma sfatui in incercarea mea de a rezolva aceasta incurcatura. In urma cu trei ani , in urma unui ... (vezi toată discuția)
Neclaritati perioada contractuala la abonament de telefonie mobila Daniel 67 Daniel 67 As vrea sa prezint situatia in care ma aflu cu contractul de abonament la o firma de telefonie mobila in speranta ca cineva ma poate \"lumina\" pentru a sti ... (vezi toată discuția)