avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua,
Daca o salariata care pina in luna noiembrie nu a efectuat nici o zi de concediu de odihna intra in conc. pt sarcina si lauzie si dupa aceea va avea CIm suspendat pt crestere copil, ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in acest an?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 09:55, 2 Noiembrie 2011
Daca nu si-a facut cerere pt. efectuarea CO pe 2011 il pierde.
Conf. Codului muncii nu i se poate plati decit la incetarea CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat catalinaalecu catalinaalecu As vrea sa stiu ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in urmatoarea situatie:mentionez intai faptul ca lucrez in invatamant si in 15 mai 2009 am ... (vezi toată discuția)
Situatie: 15 zile co inainte de prenatal neefectuate ContSters114803 ContSters114803 Situatie : daca inainte de a intra in prenatal mai am 15 zile de concediu odihna si contractul de munca se suspenda pe un an, angajatorul trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat vs. compensare in bani Monica H. Monica H. Situatia mea este asa: incepand cu 1 iulie voi intra in concediu pt crestere copil. Din anumite motive, nu am putut efectua CO aferent anului 2011 (am ... (vezi toată discuția)