avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Subventie caldura
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Subventie caldura

Buna ziua!
Ma intereseaza sa stiu cum se face calculul pentru venitul net pe luna anterioara in cazul unui PFA ( taximetrist) neplatitor de TVA. Tin sa precizez ca eu nu sunt salariata si atunci se ia in calcul doar venitul sotului, din cate stiu eu, pentru a putea beneficia de subventia pt. caldura.
Declatia privind venitul estimat pe anul 2011 cuprinde:
venit brut estimat: 20.000
cheltuieli deductibile estimate: 15.000
venit net estimat: 5.000
Tinand cont de aceste date cum calculez venitul net pt. luna anterioara, respectiv octombrie.
Va multumesc anticipat!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:58, 6 Noiembrie 2011
In cazul dvs. trebuie sa luati o adeverinta de la fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul net-pfa HUBARDONI HUBARDONI În luna Octombrie trebuie inaintată cererea pentru compensarea facturiilor de încălzire(în cazul meu Compensare factură Gaz).Deţin un PFA in domeniul ... (vezi toată discuția)
Pfa-comert cu amanuntul-stoc de marfa-calcul impozit ContSters27400 ContSters27400 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutor. Sunt PFA cu activitate principala comert cu amanuntul. Eu am gandit calculul impozitului pe venit astfel: Anul N - ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil pfa cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Sotia a nascut in 07 feb 2015 si are un PFA reactivat in august 2012. In perioada sep 2013 - feb 2014 a fost si angajata cu contract de munca. Din ... (vezi toată discuția)