avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare cheltuieli de judecata

intr-un proces comercial de reziliere contract de inchiriere pot cere Curtii de Arbitraj Comercial sa oblige cealalta parte sa imi plateasca cheltuielile de judecata, in cazul in care castig procesul?
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

Obligatia suportarii de catre partea perdanta a procesului , se poate mentiona inca din textul actiunii depuse in instanta.
Nu trebuie asteptata solutia juridica , iar dupa aceea sa se solicite suportarea acestor taxe de arbitraj.

este vorba de cheltuielile din fata curtii de arbitraj
nu faceti confuzie
hotararea pronuntata in arbitraj este executorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare litigii: tribunal sau curtea de arbitraj a reg. comertului brebone brebone Buna ziua, Comunitatea dvs. online cred ca este singura in masura sa ma lamureasca asupra unei zvonistici pe care o intalnesc de ceva vreme cu privire la ... (vezi toată discuția)
Curte de arbitraj - persoane fizice Nafets Nafets un litigiu intre o persoana juridica si o persoana fizica poate fi solutionat de curtea de arbitraj? Un contract poate prevedea astfel de clauze? Sunt legale? ... (vezi toată discuția)
Art. 1033 si urm. ncpc Crisanca Crisanca Buna ziua. Va rog sa-mi dati un raspuns in urmatoarea problema: am facut o actiune pentru evacuarea chiasului care nu a mai platit chiria de mai bine de 6 luni ... (vezi toată discuția)