avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea 175
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea 175

Legea 175 face referire la restantele acumulate pana la data intrarii in vigoare a legii si purtatoare de penalitati?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:16, 2 Noiembrie 2011
Legea face referire la restante care pot fi platite integral in perioada de valabilitate a legii pentru a fi putut beneficia de scutirea penalizarilor referitoare la aceste restante.

Nu se specifica nimic despre perioada in care aceste restante erau facute.

Legea a avut un scop umanitar, dar aplicarea ei nu s-a vrut face deoarece conducerea asociatiilor nu a inteles acest aspect.

Oricum, discutia este inutila acum, legea si-a incetat aplicabilitatea la art. 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 175 este aplicabila? ionescu teodosie ionescu teodosie Legea 175/2010 este aplicabila si retroactiv mai precis persoanelor cu dotorii istorice anterioare datei intrarii in vigoare a legii? Daca nu exista norme ... (vezi toată discuția)
Penalitatile se sterg integral ? ovi47 ovi47 Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti daca,in cazul achitarii integrale a restantelor la plata intretinerii(acumulate cam in 2 ani),restantele sunt sterse ... (vezi toată discuția)
Nelamurire -legea 175/2010 - scutire de la plata penalitatilor carmee carmee Conform legii, penalitatile vor fi scutite, indiferent de data/ perioada in care au fost cumulate? Sau se sterg cele cumulate din iulie 2010 pana in ... (vezi toată discuția)