avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajatorul nu a virat impozitul si contributiile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajatorul nu a virat impozitul si contributiile obligatorii catre bugetul de stat

angajatoru lmeu nu a platit darile catre institutiile statului (impozit,cas,pensi ,somaj) cui sa ma pling ca sa i fac sa plateasca aceste dari sa intre in legalitate
ps eu am incheiat contractul de munca cu ei dar am aflat ca angajatorul nu mia inregistrat contactul de munca ,nu mia platit ultimele salarii si refuza sa mi dea cartea de munca ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:22, 2 Noiembrie 2011
Faceti urgent o sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj! danafgs danafgs Buna ziua, Am si eu o rpoblema foarte mare. La data de 31.05.2012 am decis sa plec de la societatea de la care lucrez, deoerece nu primeam salariul la ... (vezi toată discuția)
Teapa la cartea de munca anasazzy anasazzy am lucrat la un patron un an jumate si cind a inchis firma am aflat ca nu mia bagat cartea de munca .cum pot sa recuperez perioada asta in cartea de munca? ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii angajator erickandrei erickandrei Buna ziua tuturor , Am lucrat la o societate din Bucuresti aprox. 2 ani . Am fost concediata de curand ( art. 64 lit a ) . Am cerut sa fiu data in somaj iar ... (vezi toată discuția)