avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum inchid?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum inchid?

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa iau o hotarare in ce priveste inchiderea unei firme.
Are activitatea suspendata pana la 30 noiembrie.Nu am nici un fel de activitate,as vrea sa renunt la ea,dar stiam ca inchiderea cu dizolvare,lichidare,etc este costisitoare.
Variantele pe care le vad sunt lichidarea,vanzarea(dar nu stiu daca nu e prea complicat si la fel de scump),prelungirea suspendarii sau pur si simplu nu mai depun declaratii,doar ca nu-mi place ideea.

Nu mai este valabil nici sediul.A expirat contractul de comodat.Poate fi asta de ajutor cumva?

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: drov , utilizator 08:07, 6 Noiembrie 2011
Sfatul meu este demarati actiunea de dizolvare-radiere fara lichidare in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata. Actele se pot intocmi la avocat, notar sau in cadrul birourilor de asistenta juridica de la registrul comertului.
Multumesc mult,voi porni pe drumul acesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl suspendata t_gheorghitza t_gheorghitza Am un srl suspendat pana la 24 octombrie2012.Este obligatoriu sa -l redeschid la termen ?Multumesc. (vezi toată discuția)
Radiere societate inactiva - modalitati Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o societate fara activitate, am suspendat activitatea acum 3 ani aproximativ , stiu ca perioada de desuspendare a activitatii este de 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Societate suspendata hannah2001 hannah2001 Am o societate pe care am suspendat-o inainte de a intra impozitul forfetar adica inainte de 1 mai 2009, pe o perioada de 3 ani. Anul acesta a expirat ... (vezi toată discuția)