avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de comodat

Avem o garsoniera in care stau niste prieteni si au grija de ea. Ca sa le dam niste drepturi, vrem sa le facem un contract. E mai bine sa facem un contract de comodat sau sa facem unul de inchiriere in care sa trecem o suma modica? As vrea contractul sa le fie util sa isi traga internet sau sa primeasca ajutoare daca o fi cazul. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:49, 2 Noiembrie 2011
Recomandarea mea este sa faceti un contract de comodat. Contractul de inchiriere comporta anumite cheltuieli pentru dvs.
Alex_Munteanu a scris:

Recomandarea mea este sa faceti un contract de comodat. Contractul de inchiriere comporta anumite cheltuieli pentru dvs.

Dar acest contract de comodat le poate da niste drepturi ca locatari? Multumesc.
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere drazicmania drazicmania Vreau sa las un prieten sa stea intr-o garsoniera in care nu sta nimeni cu conditita sa imi plateasca cheltuielile.. Intrebarea mea este daca pot sa fac cu el ... (vezi toată discuția)
Comodat sorinoblaga sorinoblaga ce riscuri reprezinta un contract de comodat? un amic vrea ca firma lui sa aiba sediul in apartamentul meu.ce ma sfatuiti? (vezi toată discuția)
Proprietarul poate lasa pe cineva sa stea in apartament pe termen lung fara contract? lrap lrap Buna ziua, Matusa unei prietene are un apartament in care nu sta nimeni (istorie foarte neplacuta cu niste chiriasi) si ar fi dispusa sa ma lase sa stau in ... (vezi toată discuția)