avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea amenzii contraventionale la o intreprindere ...
Discuție deschisă în Executare silită

executarea amenzii contraventionale la o intreprindere individuala radiata

Daca intreprinderea individuala a fost radiatra se mai poate pune in executare o amenda contraventionala?
Daca se poate in baza unei contestatii la executare sa se anuleze procesul-verbal in cauza, intrucat intrepr.individuala a fost radiata intre timp.Mai exact, s-a formulat plangere contraventionala in termen, care a fost respinsa si pana la respingere, intrepr.a fost radiata.Banuiesc ca a fost respinsa intrucat nu era definitiva radierea, plangerea nu a fost motivata pana la aceasta data, ca sa stiu motivul exact.
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:19, 2 Noiembrie 2011
In conditiile in care societatea a fost radiata ,nu se poate formula contestatie la executare deorece subiectul de drept in cauza nu mai exista .Pe cale de consecinta amenda nu mai poate fi executata in ceea ce priveste persoana juridica in cauza.Mi se parea normal ca in timpul procesului in care era solutionata plangerea impotriva P.V de contraventie sa aduceti la cunostiinta instantei de judecata a cest lucru .S-ar fi respins plangerea intrucat contravenientul nu mai era in fiinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare proces verbal inpotriva parcari neregulamentare DjAlexz DjAlexz Buna ziua Cine ar putea sa ma ajute si pe mine cu o intampinare impotriva unei parcari neregulamentare care nu sa dat de agentul constatator si nu a fost nici ... (vezi toată discuția)
Instiintarea de plata a unei amenzi de circulatie se face la domiciliul permanent sau la cel flotant (unde am viza de flotant)? constantin laurentiu constantin laurentiu Am aflat recent ca la adresa unde am domiciliul permanent a sosit un proces verbal si o amenda pentru ca am circulat fara rovigneta (presupusa contraventie a ... (vezi toată discuția)
Comunicarea procesului verbal de contravenþie dupã o lunã de la întocmire are drept consecinþã anularea lui? leorot leorot Buna seara, Am primit o amenda pentru rovinieta, pe firma. Am demonstrat la judecatorie ca amenda mi s-a comunicat la peste o luna de la intocmirea ei si am ... (vezi toată discuția)