avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv

As dori sa stiu daca mai exista contract colectiv de munca aplicabil pentru ramura comert????Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:38, 2 Noiembrie 2011
Da, exista un astfel de contract colectiv de munca la nivel de ramura comert ... il gasiti aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii - ccm ramura comert 2011 clase74 clase74 buna ziua, in contractul de munca pe 2010 la nivel ramura comert era prevazut acordarea a minim 2 salarii compensatorii in afara drepturilor la zi in cazul ... (vezi toată discuția)
Exista ccm ramura comert valabil in 2012? florinita florinita Pentru ramura comert exista un contract colectiv de munca la nivel national in conformitate cu legea 62/2011 a dialogului social? Daca da, imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Ramura induistrie ninel_d ninel_d Azi am mers la ITM pentru a afla din ce ramura face parte o societate cu domeniu de activitate patiserie-covrigarie si am ramas pur si simplu uimit ;am ... (vezi toată discuția)