avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Dupa ce am castigat procesul in cat timp se iau banii de la ANAF si in ce conditii.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 08:59, 4 Noiembrie 2011
CE INSEAMNA AM CASTIGAT PROCESUL?AVETI O HOT DEF SI IREVOCABILA, INVESTITA CU FORMULA EXECUTORIE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare - cum intru in posesia banilor dupa ce am castigat in instanta? the mark the mark dupa ce am castigat in instanta cu pot intra in posesia banilor si in ce conditii.va multumesc (vezi toată discuția)
Hotarare Mihai Pop Mihai Pop Buna seara! Am primit in urma unui proces pentru drepturi banesti hotararea instantei, Cui trebuie sa ma adresez / ce trebuie sa fac pentru a o face ... (vezi toată discuția)
executare hotarare girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta In urma unui litigiu comercial am obtinut o hotarare favorabila (OUG 5/2001). Am dus hotararea pentru investire cu formula executorie iar azi mi s-a spus ( de ... (vezi toată discuția)