avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa poluare - cum intru in posesia banilor ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa poluare - cum intru in posesia banilor dupa ce am castigat in instanta?

dupa ce am castigat in instanta cu pot intra in posesia banilor si in ce conditii.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 08:54, 4 Noiembrie 2011
asteptati sa va fie comunicata hotararea, dupa care asteptati sa treaca termenul de recurs de 15 zile, o investiti cu formula executorie
si o puneti in executare silita
Trebuie sa aveti o hot def si irevocabila!Apoi sa le investiti si doar dupa, faceti cerere la AFP ptr restituire,anexand hot.Daca aveti deja dec def si irev ,nu se comunica trebuie sa mergeti la curte si sa faceti cerere ptr eliberare decizie motivata,anexand taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto the mark the mark Dupa ce am castigat procesul in cat timp se iau banii de la ANAF si in ce conditii.va multumesc (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie manuelle manuelle Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea \"conform cu ... (vezi toată discuția)
Evacuare Marta Tot Marta Tot În condiţiile în care, în 2006, prin hot. def. şi irev. s-au anulat contractele de vînzare-cumpărare încheiate pe baza L.112 de către locatarii din ... (vezi toată discuția)