avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PROBLEMA TVA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PROBLEMA TVA

firma a cumparat un apartament de la o pers fizica. in momentul de fata, eu ca asociat minoritar al SRL-ului doresc achizitionarea apartamentului pe pers fizica.

daca desfiintam firma cu acordul asociatilor vom mai plati tva la stat?
unde pot citi mai multe despre acest subiect?
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 20:42, 24 Septembrie 2008
va referiti la achizitionare pe pers. fizica?
societatea vinde cu tva, deci nu colecteaza tva,iar persoana fizica nu este platitoare de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl- fara situatii depuse... cmihaelaalina cmihaelaalina am infiintat un SRL in aug 2006, avand 2 asociati (X-80% si Y-20%). am cumparat un apartament pe firma si toate contractlele cu furnizorii de energie ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil catre persoana fizica vlad.aurelia vlad.aurelia Societatea a achizitionat un imobil in 2005 de la o persoana fizica(inainte de aderare) la care nu s-a dedus TVA.Acum acest imobil, va fi vandut tot catre o ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat pe firma flavius1980 flavius1980 Buna ziua, In primul rand va cer scuze in cazul in care am deschis acest topic unde nu trebuia. Rog unul din moderatori sa il mute unde considera el/ea ca ... (vezi toată discuția)