avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezolutie contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezolutie contract

daca ma poate ajuta si pe mine cineva ,Cum este posibil sa mi se suspende de doua ori acelasi proces dupa 6 amanari si din ce cauze; ca nu sau prezentat avocatii uni de partea noastra alti de cealalta parte, martorii ceilalti trebuiau adusi obligati in tribunal si cum este posibil asa ceva sa nu-i aduca ce e de facut sunt disperata unde sa mai apelez ,unde sa ma mai duc ca justitia asta din Romania nu mai stiu cum functioneaza .Va rog ajutati-ma cu un sfat .multumesc.
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 20:03, 5 Noiembrie 2011
Chiar daca instanta a dispus suspendarea judecarii cauzei,in temeiul disp art 245 Codul de procedura civila,orice parte interesata poate formula cerere de redeschidere
ok .daca nu pot rezolva asta in tara pot merge mai departe la CEDO de exemplu
Puteti formula cerere la CEDO dar numai dupa recurs şi în termen de 6 luni de la pronuntarea instantei de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a unei cauze suspendate in baza art.244 pct.1 c.p.c. si solutionare matilda2009 matilda2009 Buna seara. Am un dosar in recurs la o curte de apel, avand ca obiect contestatie decizie de pensionare. In ianuarie 2011 s-a dispus suspendarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)
Cu drept de recurs cât timp durează suspendarea ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Recent, în Dosarul în care fratele tatălui meu este reclamant împreună cu alți 2 frați, într-un proces de moștenire, instanța a ... (vezi toată discuția)