avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2012

Imi poate spune si mie cineva care sunt cei mai recomandati autori pentru pregatirea pentru INM 2012,care sunt cele mai complete cursuri de drept penal,procesual penal,procesual civil,si carti scrise,comentate pe noul Cod Civil.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:57, 3 Noiembrie 2011
Incercati sa repostati intrebarea in acest topic, care este deschis de mai mult timp si este urmarit de participantii la discutiile respective.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce carti sunt mai recomandate pentru studiu, in sustinerea examenelor la barou inm etc? ana-maria89 ana-maria89 As dori sa aflu ce carti pentru civil, proc civ, penal proc penal sunt cele mai bune pentru studiu deoarece am vazut nenumarati autori ceea ce m-au pus serios ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 20011 iuliacrissy iuliacrissy Buna ziua! As avea nevoie de niste informatii privind examenul de admitere in INM(Magsitaratura).Eu sunt din Cluj si am inteles ca difera un pic ceea ce cere ... (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)