avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii atentionare in recipisa D112:
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

atentionare in recipisa D112:

Buna ziua,
Va rog aveti amabilitatea de a imi raspundela urmatoarea problema: in recipisa de informare ca declaratia D112 a fost "validata", insa apare atentionarea "CNP nu a fost gasit in baza de date a persoanelor a MFP" fiind un angajat strain. In aceasta situatie, trebuie sa depun o declaratie fiscala unica rectificativa cu datele corectate, dar CNP este corect inregistrat! Fiind vorba de un angajat strain ce ar trebui sa fac pentru a primi mesaj de validare fara atentionari?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: silviaiordache , utilizator 13:28, 8 Noiembrie 2011
Trebuie sa mergeti la administratia financiara pentru a lua CNP-ul respectiv in evidenta.
pentru straini se obtine de la anaf NIF (numar de identificare fiscala) si pe acela il folositi pentru procesarea datelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 beatrice culda beatrice culda Buna ziua, Pe recipisa de validare ati primit mesaje de genul: \" asigurat ( 76) atentionare regula S4: CNP-ul nu a fost gasit in baza de date a ... (vezi toată discuția)
Declaratia d112 atentionari noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Am trimis declaratia D112 si am primit mesajul ca nu exista erori de validare, dar am primit un mesaj de atentionare care suna cam asa: Campul ... (vezi toată discuția)
D100 ndeea ndeea Am descarcat si depus ieri 24.07.2018 formularul D100 pentru impozit micro de 1% si doar azi 25.07.2018 am reusit sa descarc recipisa in care mi-a aparut ... (vezi toată discuția)