Am incheiat o polita de asigurare cu ... acum 5 ani , anul asta ma trezesc cu o hotarare judecatoreasca cum ca trebuie sa le platesc 3000 de roni fiind valoarea ramasa de plata a politei incheiate acum 5 ani si pe care eu am platit o numai 3 luni , mentionez ca eu mi am schimbat un parbriz in val de 50 roni in timpul in care aveam polita valabila , si am incetat sa platesc in momentul in care am vandut masina, ei nu m au instiintat cand am semnat contractul ca trebuie sa platesc toata polita in cazul in care o folosesc , nu stiu ce sa fac si ma consider pacalit , cred ca o astfel de mentiune ar trebui facuta verbal si consider o capcana voita faptul ca nu mi sa mentionat chestia asta la momentul semnarii, ce pot sa fac multumesc anticipat, BogdanX-(.
Polita de asigurare este un contract si el trebuie respectat ca orice contract. Cu atat mai mult cu cat v-ati folosit de polita de asigurare pt a va repara masina.Si sa nu-mi spuneti ca un parbriz indiferent de masina este de numai 50 de lei. Plata in rate a contractului este o facilitate pe care asiguratorul o face pt clientii sai iar conform conditiilor de asigurare cuprinse in polita in caz de dauna asiguratorul ar trebui sa va retina toate ratele pe care le mai aveti de plata pana la sfarsitul anului de asigurare. Ce s-ar intampla daca toti asiguratii ar plati cate o rata apoi fac accidente isi repara masinile pe CASCO si pe urma nu mai platesc ratele de asigurare?Cititi cu atentie conditiile de asigurare si veti gasi toate raspunsurile.
Probabil asiguratorul considera ca dauna a fost premeditata din moment ce v-ati platit doar o rata, ati avut dauna si apoi nu ati mai platit.Sunt indreptatiti sa solicite diferentele de prima.
aveti dreptate 500 roni 5000000 vechi, am gresit eu stau in italia si nu am avut timp sa ma ocup de asta totusi tre sa platesc se pare mersi de sfaturi
Oricum am inteles au dreptate si acum trebuie sa le platesc suma ceruta, eu vin in tara destul de rar si nu am nevoie de cont bancar s au altceva plus ca nu am nimic pe numele meu acasa , datoria asta se prescrie cumva stiti ceva?
Asigurare casco
eureka2011
Am avut in 2008 o asigurare CASCO la o firma mare din domeniu, asigurarea acoperind valoarea de 9000 de euro, valoarea pe care au estimat-o ei pentru masina ... (vezi toată discuția)
Casco neachitat
papu
buna seara,
am cumparat o masina opel cu credit bancar. suntem, la al 2-lea an din 3, de plata al creditului. masina a suferit un accident in luna august si ... (vezi toată discuția)